Can-am 400x400.jpg
090-17 28 20090-17 28 20
090-17 28 20

Om Can-Am.

VINNARANDA

Can-Am ATV och SSV förkroppsligar BRP:s förmåga att omdefiniera de marknader som företaget anammar.

I slutet av 1990-talet var våra konstruktörer och designer först med att förse ATV-maskiner med TTI-bakhjulsupphängning, vilket gav överlägsen komfort i alla situationer tack vare den unika placeringen av de två oberoende vridpunkterna. År 2002 var de först även med att utveckla den första fabrikstillverkade ATV-modellen för två personer. Tack vare kombinationen högsta prestanda, manövreringsförmåga och dragkraft så har Can-Am ATV blivit förstahandsvalet för entusiaster och proffs – som kör dem ända fram till prispallen.

År 2010 introducerade vi Can-Am Commander; branschens mest mångsidiga SSV, med en kraftfull 85 hk Rotax® 1000 V-twin-motor, ett branschexklusivt lastflak med två avdelningar och andra unika funktioner som gör Can-Am till ett fabrikat utan kompromisser.

Med Can-Am ATV-, SSV- och roadstermaskinerna fullföljer BRP en lång tradition av landvinningar. För mer än 30 år sedan upptäckte världen Can-Am-varumärket via företagets omvälvande motocrossmotorcyklar. BRP har sedermera lämnat detta marknadssegment, men Can-Am-vinnarandan lever – med passion och spänning.

INNOVATIONSDRIVANDE SEDAN 1942

Alltsedan J.A. Bombardier grundade företaget 1942 har vårt namn varit synonymt med kvalitet och kreativitet. Hans pionjäranda är ett arv som ständigt har fått oss att växa och bryta ny mark. Idag håller mer än 6 800 personer i Amerika, Europa och Sydostasien denna anda levande i alla våra rekreationsfordon och motorer.

Vid BRP är innovation och passion kärnan i våra strävanden, produkter och varumärken. Oavsett om det gäller våra Sea-Doo-vattenskotrar, Ski-Doo- och Lynx-snöskotrar, Rotax-motorer, Can-Am ATV, SSV och Spyder-roadster eller våra Evinrude-utombordsmotorer, kommer dessa värderingar till liv via teknik och design inspirerad av en enda samfälld mission: att möjliggöra den ultimata motorsportupplevelsen för våra kunder.