Garden Girl 400x400.jpg
Tullhusgatan 11, 602 28 Norrköping, Sverige
10 Tullhusgatan Norrköping Östergötlands län 602 28 SE

Om GardenGirl.

”Trädgården är mer än en plats den är en livsstil!”

2007 sådde jag det första fröt till GardenGirl. Med gummistövlarna stadigt förankrade i den svenska myllan och rosahandskarna i högsta hull konstaterade jag att det inte fanns bekväma anpassade arbetskläder för kvinnor i trädgården. Så jag kombinerade min bakgrund som designer med mitt trädgårdsintresse och utvecklade praktiska, sköna trädgårdsbyxor anpassade för kvinnokroppen.

Våra byxor är tillverkade av 100% bomull, utrustade med många fickor och lösningar för verktyg, mobiltelefon, knäskydd och handskar, de har även en stretchkil i sidan för att göra arbetet i trädgården bekvämt och njutbart för alla kvinnor som ser sitt trädgårdsintresse som en livsstil eller kanske till och med har det som sitt jobb.

Det som började med smarta snygga byxor växte snart till en hel kollektion med kläder och tillbehör för kvinnor i trädgården. GardenGirl växer och förgyller numer trädgårdslivet för många kvinnor runt om i världen. På samma sätt som en solvarm jordgubbe bär förnimmelsen av en trädgård i sig bjuder GardenGirl på trädgårdsupplevelser var du än är. Man kan ta trädgårdsälskaren ur trädgården, men aldrig tvärtom …

Petra Maison
Skapare av GardenGirl Designade av kvinnor – för kvinnor!