Larsviken 400x400.jpg
84-3 Lars Bengts väg Skåne län 260 40 SE

VÄLKOMMEN TILL LARSVIKEN!

I den nordvästra delen av Skåne, Viken, ligger familjegården Larsviken. Larsviken är en släktgård som tillhört familjen sedan åtta generationer tillbaka. Med god kunskap, kärlek till gården och den skånska myllan odlar och verkar vi på Larsviken.

Vi strävar efter att föra familjens stolta odlingstraditioner vidare, samtidigt som vi nyfiket blickar in i framtiden med målet att utveckla vårt företag för att möta konsumenternas efterfrågan av nya produkter.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Potatis är vår passion! Vi odlar en stor mängd olika sorters potatis och provar ständigt nya och gamla sorter för att hitta de som passar bäst att odla på våra jordar. På Larsviken vårdar vi stolt en potatissamling med omkring 550 olika sorter, nya spännande sorter samsas om platsen med riktigt gamla rariteter.

På gården finns även Larsvikens Chipseri där vi förädlar en del av den potatis och de rotfrukter som odlas på gården, i en härligt gyllengul skånsk kallpressad rapsolja, till ljuvligt krispiga Larssons Chips.

I vår åretrunt öppna Gårdsbutik finns förutom det som odlas och föds upp på gården massvis med delikatesser och godsaker från andra framstående producenter runtomkring i Sverige.

Under vårvintern köper vi in konsumentförpackad certifierad sättpotatis som vi sedan skickar vidare ut över hela Sverige. Bertils brinnande intresse för potatis gör att vi har många spännande gamla och nya sorters sättpotatis att erbjuda i både vår Gårdsbutik och Nätbutik.

Larsvikens vision är att vara ett levande lantbruksföretag idag och imorgon med stor omsorg om oss och vår omgivning. Kunskap, ärlighet och tradition ska genomsyra hela företagets produktion och presentation. Vi höjer blicken rejält över myllan för att följa trender och utveckling inom gastronomin och anpassa våra odlingar och produkter efter kundernas behov och önskemål.

Välkommen att besöka alla oss på Larsviken!

Alla vi på Larsviken

Larsviken 400x400.jpg 2 år sedan
Visar 1 resultat